IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
194 , 00 kr.
242 , 50 kr.
Under samme himmel 4, Emnebog

Under samme himmel 4, Emnebog

Emnebøgerne til mellemtrinnet fortsætter med det stof, der arbejdes med i indskolingen, men nu på et højere niveau. De vigtigste ikke-kristne religioner, dvs. islam, jødedom, buddhisme, og hinduisme, indgår som en integreret del af indholdet.

I emnebogen er faglig læsning implementeret og i den tilhørende lærervejledning gives anvisninger på, hvordan eleverne kan arbejde med faglig læsning. Der findes også kopiark, der understøtter dette arbejde.

Målrettede tekster og rigt illustreret indhold
Ved udarbejdelsen af materialet er der lagt vægt på den kundskabsformidlende side af faget. Teksterne er målrettet klassetrinnet, og på de enkelte sider findes faktabokse, spørgsmål til indholdet og oplæg til faglig læsning.

Indholdet er rigt illustreret med tegninger og fotos. Bogen som helhed fremtræder meget indbydende og appellerende for målgruppen - elever på 4. klassetrin.Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723041586
1. oplag 29. aug. 2012
72 sider
Niveau: 4. klasse Fag: Kristendomskundskab, Kristendom 1. udg. 2012 Forlag: Alinea Redaktør: Poul Rosenberg
242 , 50 kr.
194 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms