IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
173 , 00 kr.
216 , 25 kr.
Under samme himmel 2, Emnebog/Web

Under samme himmel 2, Emnebog/Web

Et fornyende og attraktivt undervisningsmateriale til kristendomskundskab på 2. klassetrin. Til alle bogens tekster hører faktaoplysninger, henvisninger til bl.a. Biblen og spørgsmål til teksten og til eftertanke.

Kristendommen er i centrum, og hvor det er naturligt, omtales andre store religioner som islam, jødedom, hinduisme og buddhisme.

Bogens emner er:

• Tro og tanker
• Symboler
• Bibelske fortællinger (om Josef og Moses)
• Nye år
• Det rigtige liv
• Spiseregler
• Jesus
• Engle.

Har du bog, har du web!
Under samme himmel er en del af konceptet Har du bog, har du web!. Det betyder, at når du køber et klassesæt af Emnebog/Web, så får du samtidig adgang til de webressourcerne på undersammehimmel.alinea.dk.

Læs mere >

< Læs mindre

  Den tilhørende lærervejledning er i topklasse
  På lager
  ISBN:
  9788723030757
  2. oplag 29. maj. 2010
  72 sider
  Niveau: 2. klasse Fag: Kristendomskundskab, Kristendom 1. udg. 2010 Forlag: Alinea Redaktør: Anne Lisbeth Olsen
  216 , 25 kr.
  173 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Den tilhørende lærervejledning er i topklasse "Mulighederne for at finde et godt grundmateriale er ved at være mange i faget kristendomskundskab. Ønsker man et sammenhængende og tidssvarende undervisningsmateriale, der skal dække hele skoleforløbet, er serien "Under samme himmel" et rigtig godt bud. Materialet fokuserer på de kulturelle, religiøse og traditionelle ligheder og forskelle mennesker imellem og griber fat i emner, som vi konfronteres med i vores dagligdag, uanset hvor i verden vi lever ..."
   Feltgruppe