Tid til at læse, skrive og tegne, 0.-1., elevhæfte/web

Tid til at læse, skrive og tegne sætter gang i de alleryngste elevers fantasi, giver dem noget at skrive om og nogen af skrive til. Materialet støtter elevernes tidligste skrivning og begyndende læseforståelse med tekster fra deres egen verden. Materialet kan bruges fra sidste halvdel af 0. klasse og i begyndelsen af 1.

De fleste af bogens kapitler tager udgangspunkt i en fælles klasseoplevelse, fx en leg eller en udflugt i de nærmeste omgivelser. Tilbage i klassen sætter eleverne ord på deres oplevelser, og de lytter til og 'læser' tekster. Bagefter prøver de kræfter med selv at skrive og udtrykke sig.

Hæftet lægger op til en alsidig undervisning, hvor børnehaveklasselederen eller læreren er styrende. Eleverne får masser af faglige udfordringer, og kapitlernes opbygning og den voksnes undervisning stilladserer, differentierer og guider, så alle kan deltage og få succes.

Til bogen hører en lærervejledning, der udkommer juni 2022.
På tidtilatskrive.alinea.dk findes supplerende sproglige aktiviteter til de enkelte kapitler, som læreren kan printe ud og bruge i undervisningen.

 

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 56,00 kr.
Total pris 56,00 kr.
Pris inkl. moms 70,00 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
0. klasse-1. klasse
Fag
Dansk
Antal sider
40
Udgivelsesdato
11. apr. 2022
ISBN
9788723552853
Udgave
1