Sprogleg

Børn har brug for sprog, når de skal lære og udvikle sig. Derfor er det afgørende, at der i begynderundervisningen arbejdes med sprog på mange måder.

Med Sprogleg får du et systematisk tilrettelagt materiale med fokus på træning af den sproglige bevidsthed og opmærksomhed. De mange forskellige aktiviteter med rim, sætninger, ord, stavelser, forlyd og fonemer giver derudover stor mulighed for at variere din undervisning. 

Som en vigtig indramning af aktiviteterne følger man de to nysgerrige og lærelystne venner Anna og Birk. Til hvert af materialets otte kapitler hører et myldrebillede, som involverer Anna og Birk på forskellige spændende måder.

Sprogleg er som udgangspunkt tilpasset undervisningen i det første halve år i 0.klasse. Det vil derudover vil også være brugbart i den særligt tilrettelagte undervisning enten i små hold eller særlige klasser i løbet af 1. klasse.

Har du bog, har du web
På websitet sprogleg.alinea.dk ligger forskellige supplerende ressourcer, blandt andet et stort udvalg af rimkort, stavelseskort, ordkort, mm, som knytter sig til de enkelte aktiviteter. Her findes også myldrebilleder, plakater og plancher samt diverse lydfiler.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 985,00 kr.
Total pris 985,00 kr.
Pris inkl. moms 1.231,25 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
0. klasse
Fag
Dansk
Antal sider
124
Udgivelsesdato
18. feb. 2021
ISBN
9788723547118
Udgave
1