IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
70 , 00 kr.
87 , 50 kr.
Skrivevejen, Alfabøgerne, Alfa til VM, lette bøger

Skrivevejen, Alfabøgerne, Alfa til VM, lette bøger

Alfabøgerne er små, meget lette bøger beregnet til den allerførste læsning.

Bøgerne er skrevet i et enkelt sprog med mange gentagelser og lydrette ord. Bøgerne kan anvendes fra den første skoledag og kan læses sideløbende med det øvrige arbejde i klassen.

Alfabøgerne kan være medvirkende til at få børnene godt i gang med at læse ved at give dem gode læseoplevelser og ikke mindst stolthed over at kunne læse bøger på egen hånd.

Let-tal 8.

Læs mere >

< Læs mindre

  En god lille serie til den allerførste læsning Vi følger hovedpersonen Alfa, som fortæller om sin klasse, sine livretter og sin familie, derudover pjatter Alfa med læseren, når vi skal gætte hvem han er, og endelig tager vi med Alfa til VM i fodbold.
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723023544
  2. oplag 19. maj. 2006 Niveau: Indskoling-4. klasse Fag: Dansk, Børnehaveklasse 1. udg. 2006 Forlag: Alinea Redaktør: Cecilie Bogh
  87 , 50 kr.
  70 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   En god lille serie til den allerførste læsning Vi følger hovedpersonen Alfa, som fortæller om sin klasse, sine livretter og sin familie, derudover pjatter Alfa med læseren, når vi skal gætte hvem han er, og endelig tager vi med Alfa til VM i fodbold. Bøgernes indhold er noget alle børn har forudsætninger for at kunne forholde sig til. Bøgerne er skrevet i et enkelt sprog med mange gentagelser og lydrette ord. Den enkelte bog har sine gennemgående ord, der gentages igen og igen fx ordene, han, kan og lide, og i en anden bog, jeg og har. Hver enkelt side består af rigtig gode farvelagte tegninger med maksimalt to linjers tekst. Bøgernes beskaffenhed gør dem velegnede til at være børnenes første bog. På indersiden af bogomslaget gives der forslag til, hvordan bogen kan anvendes, dels før den læses, under l-ae-sningen og efter den er læst fx samtale ud fra billederne, sætninger fra bogen som klippes ud og lægges på ny, samtale om indholdet, ordjagt osv. Et imødekommende layout, stor respekt for målgruppen og en sjov og anderledes hovedperson, vil gøre denne serie til en succes.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe