IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
70 , 00 kr.
87 , 50 kr.
Skrivevejen, Alfabøgerne, Alfa passer Beta

Skrivevejen, Alfabøgerne, Alfa passer Beta

Alfabøgerne er udviklet til Skrivevejen i indskolingen.

Alfabøgerne er 10 små, meget lette bøger til den allerførste læsning. Bøgerne er skrevet i et enkelt sprog med mange gentagelser og lydrette ord.

Bøgerne kan anvendes fra den første skoledag og kan læses sideløbende med det øvrige arbejde i klassen. Alfabøgerne kan være medvirkende til at få børnene godt i gang med at læse ved at give dem gode læseoplevelser og ikke mindst stolthed over at kunne læse bøger på egen hånd.

Læs mere >

< Læs mindre

  Disse bøger er absolut blandt de bedste jeg har set til "gættelæserne" eller de allerførste læsere Anvendelse/målgruppe/niveau
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723026453
  2. oplag 27. nov. 2008
  16 sider
  Niveau: Indskoling-4. klasse Fag: Dansk, Børnehaveklasse 1. udg. 2008 Forlag: Alinea Redaktør: Cecilie Bogh
  87 , 50 kr.
  70 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Disse bøger er absolut blandt de bedste jeg har set til "gættelæserne" eller de allerførste læsere Anvendelse/målgruppe/niveau Alfabøgerne er til den allerførste læsning alene eller med hjælp, hvor illustrationerne gør det muligt at gætte teksten. Bøgerne er udviklet til materialet Skrivevejen, men kan godt anvendes selvstændigt. Beskrivelse Bøgernes handling er meget enkel. I Alfas sofa præsenteres Alfas familie. I Beta skal Alfa passe sin lillesøster Beta, mens mor er i Føtex. I Alfa passer Beta, skal Alfa også passe Beta og i Kan du gætte hvad jeg fik får læseren et spørgsmål på højre side og løsningen, der rimer, på næste venstreside. I Min dagbog fortæller Alfa, hvad han lavede hele ugen. Man kan sige, at de farverige sjove illustrationer bærer handlingen. Personerne er en krydsning af rumvæsener og dyr, der helt sikkert vil appellerer til de små læsere. Sproget er meget enkelt og sværhedsgraden opgives i let-tal, der ligger mellem 7 og 11. På indersiden af forsiden er der forslag til læsemetoder. Sammenligning Disse bøger er absolut blandt de bedste jeg har set til "gættelæserne" eller de allerførste læsere. Der er udgivet andre bøger om livet i en familie, men denne familie er ikke mennesker. Samlet konklusion Bøgerne er beregnet til læseindlæring i skolen eller i hjemmet, hvor man kan følge rådene på første side. De appellerer til medlæsning sammen med en voksen, men de kan også læses alene. Illustrationerne bærer handlingen, som på grund af den minimalistiske tekst næsten ikke findes. Men man mærker det ikke på grund af de fine illustrationer. Anbefales fra 6 år.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe