Skriv, Få styr på dine tekster, Lærervejledning

SKRIV er et undervisningsmateriale, som hjælper dine ordblinde elever og elever i skriftsproglige vanskeligheder i deres skrivearbejde med bl.a. struktur, stilladsering og nedbrydning af kompleksitet.

SKRIV bygger på et funktionelt sprogsyn, hvor der arbejdes med autentiske skrivesituationer, for at eleverne oplever, at deres egne tekster kan og skal bruges til noget.

I SKRIV støttes elevernes skriftsproglige udvikling gennem direkte undervisning i bl.a. opbygning af ordforråd, konstruering af sætninger og udarbejdelse af hele tekster, fra ord til sætning til tekst.
SKRIV kan anvendes fra 4. klasse. Eleverne arbejder med berettende, informerende, instruerende, fortællende og argumenterende teksttyper.

I den første del af lærervejledningen bliver du ledt igennem den grundlæggende viden og teori om skriveudvikling, skrivekompetencer og situeret skriveundervisning. I den anden del beskrives udførligt, hvordan de enkelte opgaver skal udføres i praksis for at understøtte elevens læring.

SKRIV består af tre elevhæfter og en lærervejledning.

Har du bog, har du web!

Når du køber Lærervejledning/web, får du samtidig adgang til websitet Skriv, hvor der bl.a. findes tavlebog, digitale elevopgaver, lydfiler, oversigter over teksttyper og introfilm, som understøtter det arbejde, der foregår i bogen.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 1.114,00 kr.
Total pris 1.114,00 kr.
Pris inkl. moms 1.392,50 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Fag
Dansk
Udgivelsesdato
09. apr. 2022
ISBN
9788723561015
Udgave
1