Skriv året rundt. Oktober-november-december (5 stk.)

Dette er en sampak med 5 engangshæfter til danskundervisning fra 2. klasse.

Tilgang
Skriv året rundt er et kursus i faglig skrivning, hvor eleverne bliver bevidste om skriftlige genrer.

Serien kan anvendes fra 2. klasse, men opgaverne kan løses på mange niveauer, både i specialundervisningen og til børn og unge, der skal arbejde med dansk sprog og kultur. Eleverne skal tegne og skrive, finde ordkombinationer og nøgleord, beskrive, redegøre, fortælle, genfortælle og meget mere.

Skriv året rundt handler om begivenheder i kalenderåret. Eleverne får indsigt i, hvornår, hvorfor, hvordan og hvad vi fejrer i årets løb. Man kan begynde i januar, april, juli eller oktober.

Formålet med bøgerne er for det første at lære om årets gang og for det andet at lære at skrive i faglige genrer og at udvikle et større ordkendskab. Hver begivenhed i årets løb introduceres med en faktaboks med tilknyttede skriveopgaver.

Indhold
Engang hed det kartoffelferie og var for børnene på landet. De skulle hjælpe til med høsten. Nu hedder det efterårsferie og er for alle. I disse måneder laver vi græskarlygter, samler nødder og spiser mortensand før det er tid til at bage julekager, pynte op i stuerne og åbne julekalenderen. Så går dansen omkring træet, før året bliver sluttet af med et fyrværkeri.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 58,00 kr.
Total pris 58,00 kr.
Pris inkl. moms 72,50 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
2. klasse
Fag
Dansk
Antal sider
23
Udgivelsesdato
29. jan. 2013
ISBN
9788776077532
Udgave
1