Skriv året rundt. Juli-august-september (5 stk.)

Dette er en sampak med 5 engangshæfter til danskundervisning fra 2. klasse.

Tilgang
Skriv året rundt er et kursus i faglig skrivning, hvor eleverne bliver bevidste om skriftlige genrer.

Serien kan anvendes fra 2. klasse, men opgaverne kan løses på mange niveauer, både i specialundervisningen og til børn og unge, der skal arbejde med dansk sprog og kultur. Eleverne skal tegne og skrive, finde ordkombinationer og nøgleord, beskrive, redegøre, fortælle, genfortælle og meget mere.

Skriv året rundt handler om begivenheder i kalenderåret. Eleverne får indsigt i, hvornår, hvorfor, hvordan og hvad vi fejrer i årets løb. Man kan begynde i januar, april, juli eller oktober.

Formålet med bøgerne er for det første at lære om årets gang og for det andet at lære at skrive i faglige genrer og at udvikle et større ordkendskab. Hver begivenhed i årets løb introduceres med en faktaboks med tilknyttede skriveopgaver.

Indhold
Sommer, sol og ferietid. Det gamle skoleår slutter og et nyt begynder i august. Dagene er lange og nætterne er lyse. Frugt og grønt bliver modent og kornet klar til høst. Når marken er mejet, bliver der spillet op til høstfest. I denne periode har vi hundedagene og sidst jævndøgnet, hvor dag og nat er lige lange.

Hen mod slutningen af dette kvartal kan vi så småt begynde at synge om en skov, som falmer trindt om land.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 56,00 kr.
Total pris 56,00 kr.
Pris inkl. moms 70,00 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
2. klasse
Fag
Dansk
Antal sider
23
Udgivelsesdato
29. jan. 2013
ISBN
9788776077525
Udgave
1