Sig'natur 3, Natur/teknologi, Lærervejledning/Web

Denne bog er en lærervejleding til undervisning i natur/teknologi i 3. klasse med tilhørende webressourcer.

Lærervejledning/Web til Sig’natur 3. kl. indeholder en generel del og en kapitelvejledning, der guider læreren gennem brugen af materialet. Der er desuden hjælp til, hvordan elevbog og website bruges sammen.

Den generelle del
Den generelle del beskriver tankerne bag systemet, dets progression og måden faglig læsning er integreret på. Det er også her, man kan få overblik over lærervejledningens forskellige elementer og hvilke kapitler, der dækker hvilke trinmål for 3-4. kl.

Kapitelvejledning
I kapitelvejledningen finder du en overordnet vejledning til hvert kapitel samt en side til side-vejledning. Kapitelvejledningen gennemgår brugen af kapitlerne:

  • Formål - beskriver det centrale læringsstof for det forestående fagemne
  • Progression - sætter kapitlet ind i progressionen i forhold til klassetrin og Fælles Mål
  • Faglig baggrund - giver den fornødne faglige viden og det overblik, der ligger til grund for at kunne formidle emnet videre til eleverne.
  • Organisering af undervisningen – gør læreren opmærksom på særlige forhold eller muligheder, der knytter sig til emnet. Fx ekskursioner, gæstelærere, særlige lokalebehov eller samarbejde med andre fag.
  • Materialer - liste over de materialer, der skal bruges til undervisningen.

Side til side-vejledning
Side til side-delen giver forslag til strukturen af undervisningen og gode råd til, hvordan arbejdet med fagets sprog og tekster let kan integreres i naturfag. Desuden er der for hvert kapitel beskrivelser af ekstra aktiviteter.

Har du bog, har du web!
Sig'natur er omfattet af konceptet Har du bog, har du web!. Det betyder, at der ved køb af en Lærervejledning/Web følger læreradgang til webressourcerne på sig-natur.dk for to lærere. Her er:

  • Instruktioner til praktiske opgaver
  • Digitale opgaver
  • Opgaver der tilgodeser faglig læsning
  • Ordbog.

På websitet kan eleven drage stor nytte af det digitale medies mange muligheder. Eleven kan bl.a. have alt sit arbejde gemt, struktureret og samlet et sted – i en digital logbog. Læreren kan det samme på websitet, som eleverne kan, og har derudover nogle ekstra værktøjer. Læreren kan se elevernes besvarelser, dele egne løsninger med eleverne, kopiere løste opgaver mellem lærer/elev og elev/elev samt oprette ekstra opgaver i systemet.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 943,00 kr.
Total pris 943,00 kr.
Pris inkl. moms 1.178,75 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
3. klasse
Fag
Natur/teknologi
Antal sider
88
Udgivelsesdato
22. mar. 2017
ISBN
9788723524553
Udgave
1