Reflex 0, Årsplakat

Reflex 0, Årsplakat er en plakat til det nye grundsystem Reflex. På plakaten ses de fire årstider, som et gennemgående tema. I venstre side er tegnet en stor luftballon, hvor selve ballonen er inddelt i de 12 måneder. I midten af plakaten ses gule blomster med ugedagenes navne, og til højre på plakaten er tegnet en flagstang med tal svarende til datoerne på en måned. Årsplakaten er tænkt, som et supplement til undervisningen i 0. klasse, hvor eleverne på en legende måde, kan starte dagen ud med at vise, hvilken ugedag, dato og måned det er.

reflex.alinea.dk/about findes et arbejdsark med figurer, som kan sættes ned over trekanterne på luftballonen, cirklerne på de gule blomster og firkanterne på datoerne på flagstangen. Derudover er der også et flag, som kan hejses på flagstangen, når der er fødselsdag i klassen. Klip de fire figurer ud og laminer dem. Brug lærertyggegummi til at sætte figurerne fast på plakaten, og lad eleverne lege sig igennem årets gang på plakaten.

Luftballonen, blomsterne og flagstanden fra årsplakaten er desuden afbilledet på omslaget af Reflex 0, Elevbog/Web så eleverne altid har en talrække, ugedagene og månederne ved hånden. Plakaten er i A1 format.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 32,00 kr.
Total pris 32,00 kr.
Pris inkl. moms 40,00 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
0. klasse
Fag
Matematik
Udgivelsesdato
01. feb. 2021
ISBN
9788723552815
Udgave
1