A Piece of Cake 8, Learner's Guide

Denne bog er en flergangsbog til undervisning i engelsk i 8. klasse.


Tilgang

A Piece of Cake 8 Learner's Guide er opdelt i de tre hovedafsnit: Tasks, Tools og Grammar.

I Tasks kan eleverne arbejde med alle sproglige områder i hvert kapitel, og et skema i Teacher’s guide viser præcis hvilke færdigheder, der er i spil i de enkelte opgaver.

Tools er oplagt som et elevopslagsværk. Afsnittene er også velegnede som lektielæsning til en fælles klassegennemgang af fx ”How to write an article or a letter”, ”How to sound English”, ”English spelling rules” eller andre væsentlige kundskaber, som kvalificerer eleverne til at arbejde selvstændigt med opgaverne.

Grammar bruges i forbindelse med feedback på elevernes produktioner. Grammatik skal ikke terpes, men læres når eleverne oplever et kommunikativt behov. Derfor er Grammar udformet som et opslagsværk, hvor eleverne selv finder information om engelsk grammatik.
Når både lærer og elever bruger A Piece of Cake's Correction Key, vil paragrafferne i Grammar hurtigt blive lært og brugt som både et retteværktøj i forbindelse med feedback, og som et opslagsværk i løbet af selve produktionen.

Indhold
Tasks indeholder opgaver til alle teksterne i A Piece ogf Cake 8 Textbook/Web samt yderligere en Reading comprehension- og en Listening comprehension-opgave, som alle elever kan og bør arbejde med, uanset hvilke tekster de har læst.

Tools er en samling af de værktøjer, som eleverne kan bruge for at løse opgaverne. Her finder eleverne blandt meget andet afsnit om: målsætningsarbejdet, genrearbejde, fonetik, staveregler og en oversigt over de uregelmæssige verber.

Grammar findes både på dansk og på engelsk på apieceofcake.alinea.dk og må medbringes til elevernes afsluttende eksamen.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 214,00 kr.
Total pris 214,00 kr.
Pris inkl. moms 267,50 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
8. klasse
Fag
Engelsk
Antal sider
164
Udgivelsesdato
18. mar. 2011
ISBN
9788723032706
Udgave
2