IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
95 , 00 kr.
118 , 75 kr.
Palles far tryller

Palles far tryller

af Jørn Jensen & illustreret af Claus Bigum

Dette er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen i indskolingen.

Palle er en underholdende serie om den fornuftige Palle og hans far. I de vedkommende og humoristiske historier med morsomme illustrationer får dagligdagen et twist, som både giver stof til eftertanke og noget at grine af.

Det starter ganske fredeligt. Palle fortæller, at Kims far var på besøg i skolen. Han er betjent, og han havde både hund og pistol med. Palles far har også en aftale med læreren om et besøg i klassen. Han skal trylle. Det kan han godt nok ikke, men det kan han vel lære.

Lix: 5,9

Læs uddrag

Læs mere >

< Læs mindre

  Serien om Palle og hans far er meget populær hos både drenge og piger, og denne bog er lige så sjov som alle de andre. Bogen er godt fortalt i et morsomt sprog, og illustrationerne er sjove og farverige.
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788773699867
  1. oplag 14. mar. 2016
  30 sider
  Niveau: 0. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2016 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  118 , 75 kr.
  95 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Serien om Palle og hans far er meget populær hos både drenge og piger, og denne bog er lige så sjov som alle de andre. Bogen er godt fortalt i et morsomt sprog, og illustrationerne er sjove og farverige. Anbefales til pædagogiske læringscentre og børnebiblioteker, der har et bredt udvalg til indskolingen.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe