IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
82 , 00 kr.
102 , 50 kr.
Ord 5. Endelser

Ord 5. Endelser

Dette er et engangshæfte til undervisning af elever med ordblindhed og fonologiske vanskeligheder. Materialet kan bruges fra 3. klasse og fremefter.

Tilgang
I Ord undervises eleverne i tre relevante ordlæse- og stavestrategier med det formål at give dem solide og overskuelige strategier til at læse og stave ord.

En af de grundlæggende strategier i Ord er den multisensoriske teknik, ’tapping’, der hjælper eleverne med at fastholde bogstavernes lyde i arbejdshukommelsen. Herudover giver strategien eleverne en taktil og kinæstetisk fornemmelse for syntese, altså at lydene kan samles til en sammenhængende lydstreng i form af stavelser og ord.

Materialet understøtter elevernes brug af læse-skriveteknologier som f.eks. ordforslagsprogrammer, fordi læse- og stavestrategierne i Ord gør det lettere for eleverne at vælge den rigtige bøjningsform eller den rigtige vokal.

Indhold
Ord 5 er det femte og sidste elevhæfte i serien, og eleverne arbejder i dette hæfte med endelser. Ord 5 bygger videre på Ord 1, 2, 3 og 4, hvor eleverne arbejdede med lydrette enstavelses- og flerstavelsesord, vokallyde, rødder samt for- og efterstavelser.

Ord 5 består af følgende kapitler:

  • Navneord i ental og flertal
  • Navneord i bestemt og ubestemt form
  • Udsagnsord i nutid
  • Udsagnsord i datid
  • Kort tillægsform
  • Lang tillægsform
  • Evaluering
  • Ordliste.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723524102
3. oplag 01. jun. 2020
64 sider
Niveau: 3. klasse-6. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2017 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
102 , 50 kr.
82 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms