IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
79 , 00 kr.
98 , 75 kr.
Ord 2. Lydrette flerstavelsesord

Ord 2. Lydrette flerstavelsesord

Dette er et engangshæfte til undervisning af elever med ordblindhed og elever med fonologiske vanskeligheder. Materialet kan bruges fra 3. klasse og fremefter.

Tilgang
I Ord undervises eleverne i tre relevante ordlæse- og stavestrategier med det formål at give dem solide og overskuelige strategier til at læse og stave ord.

En af de grundlæggende strategier i Ord er den multisensoriske teknik ’tapping’, der hjælper eleverne med at fastholde bogstavernes lyde i arbejdshukommelsen. Herudover giver strategien eleverne en taktil og kinæstetisk fornemmelse for syntese, altså at lydene kan samles til en sammenhængende lydstreng i form af stavelser og ord.

Materialet understøtter elevernes brug af læse-skriveteknologier som f.eks. ordforslagsprogrammer, fordi læse- og stavestrategierne i Ord gør det lettere for eleverne at vælge den rigtige bøjningsform eller den rigtige vokal.

Indhold
Ord 2 er det andet af fem elevhæfter i serien, og eleverne arbejder i dette hæfte med at læse og stave lydrette flerstavelsesord. Ord 2 bygger dermed videre på Ord 1, hvor eleverne arbejdede med lydrette enstavelsesord.

Ord 2 består af følgende kapitler:

  • Opmærksomhedsøvelser
  • To stavelser uden konsonantklynger
  • To stavelser med konsonantklynger
  • Tre stavelser
  • Fire stavelser
  • Evaluering
  • Ordliste.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723517036
4. oplag 07. okt. 2019
56 sider
Niveau: Mellemtrin-7. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: SP Forlag Redaktør: Jesper Lyders Andersen
98 , 75 kr.
79 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms