IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
148 , 00 kr.
185 , 00 kr.
The Lord of the Dragon 3. The Magic forest

The Lord of the Dragon 3. The Magic forest

Dette er en fri- og letlæsningsbog til engelskundervisningen i grundskolen.

Om serien
The Lord of the Dragon er en eventyrserie, hvor der hverken er sparet på spænding eller mystik, og det er ikke for ingenting, at serien er et hit blandt unge læsere.

Serien handler om ondskab, ofringer, orker, sumpfisk, en tyvetøs, en magisk skov og en ung mands vej til at blive den sande Drageherre.

Indhold
Dian skal finde vej gennem den magiske skov for at nå hjem til sin landsby. Han har fået at vide, at han skal passere skoven, inden det bliver mørkt, og at han ikke må røre noget i skoven. Ved en vejforgrening går han forkert, og kommer til at gå i ring. Til sidst er han så udmattet, at han må læne sig op ad et træ. Han slapper straks af, men da han ser elverne danse for sig, tror han, at han skal dø.

Kongen af Skoven ser imidlertid kniven fra Aro og Seffs pose med urter. Så ved han, at Dian er noget særligt. Han fortæller, at Dian er prins, og at han er udset til at frelse sit folk fra den onde Nagir. Han skal være konge over Terra. Han skal være Drageherre. Det er svært at tro, men Tågesøen viste ham jo både fortid og fremtid.

Downloads
Læs uddrag

Læs mere >

< Læs mindre

  “En rigtig god fantasyfortælling fyldt med spænding. De store farverige tegninger hjælper med at forstå handlingen. En bog til frilæsning på engelsk, som nok især vil tiltale drengene. Anbefales til både folkebiblioteker og PLC.
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788771870053
  1. oplag 23. aug. 2016
  48 sider
  Niveau: 3. klasse Fag: Engelske materialer 1. udg. 2016 Forlag: Alinea Redaktør: Trine Risom-Andersen
  185 , 00 kr.
  148 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   “En rigtig god fantasyfortælling fyldt med spænding. De store farverige tegninger hjælper med at forstå handlingen. En bog til frilæsning på engelsk, som nok især vil tiltale drengene. Anbefales til både folkebiblioteker og PLC. Har man læst serien på dansk, vil det være en hjælp til forståelsen af den engelsk udgave.”
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe