IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
150 , 00 kr.
187 , 50 kr.
The Lord of the Dragon 2. Captured by Orcs

The Lord of the Dragon 2. Captured by Orcs

Dette er en fri- og letlæsningsbog til engelskundervisningen i grundskolen.

Om serien
The Lord of the Dragon er en eventyrserie, hvor der hverken er sparet på spænding eller mystik, og det er ikke for ingenting, at serien er et hit blandt unge læsere.

Serien handler om ondskab, ofringer, orker, sumpfisk, en tyvetøs, en magisk skov og en ung mands vej til at blive den sande Drageherre.

Indhold
Dian er på vej tilbage til byen. Han går og går, det virker som om den grå slette bare bliver ved i det uendelige. Efter tre dage er han fremme ved Sumpen. Aro har sagt, at han skal holde sig på stien og finde et sted at sove, før han går ind i Sumpen. Snart bliver det mørkt, og han har endnu ikke fundet et sted at sove. Der lyder et brøl, og orkerne står omkring ham. Dian er fanget!

Han flygter og møder Hydra med de tre hoveder og sumpfolket. Den gamle Seff følger ham til skoven. Hun formaner ham om at passe på, når han går gennem de store skove. Seff giver ham en pose med tørrede urter med på turen. Urterne er fyldt med magi, der kan hele sår.

Downloads
Læs uddrag

Læs mere >

< Læs mindre

  ”En god og meget spændende fantasyfortælling. De farverige tegninger, som er på alle sider i bogen, hjælper både med at skabe spænding og forstå bogens handling. Bogen anbefales til udlån til frilæsning både på folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre.
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788773699836
  1. oplag 21. dec. 2015
  48 sider
  Niveau: 3. klasse Fag: Engelske materialer 1. udg. 2015 Forlag: Alinea Redaktør: Trine Risom-Andersen
  187 , 50 kr.
  150 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   ”En god og meget spændende fantasyfortælling. De farverige tegninger, som er på alle sider i bogen, hjælper både med at skabe spænding og forstå bogens handling. Bogen anbefales til udlån til frilæsning både på folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre. Serien er populær på dansk, og har man læst serien i den danske udgave, vil det hjælpe med læsningen og forståelsen af bogen på engelsk.”
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe