IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
230 , 00 kr.
287 , 50 kr.
LOOP tilbudpakke

LOOP tilbudpakke

LOOP er en serie, der tager afsæt i danskfagets kompetenceområder Læsning, Fremstilling og Fortolkning, og hvor Kommunikation spiller en væsentlig rolle. Den enkelte bog rummer et spændende emneforløb, hvor et kompetenceområde sættes i spil vha. faglige loops, som er koncentrerede nedslag i danskfaglige elementer. Et loop kan være læsestrategier, respons, skrivestrategier m.m.

I Sociale medier skal eleverne reflektere, debattere og tage stilling til faldgruber og muligheder ved sociale medier, skrive og styre en blog, ligesom de skal lære, hvordan man holder fokus og en god tone i en debat. De lærer også at læse og søge hensigtsmæssigt på nettet i form af to faglige loop med hhv. læsestrategier og søgestrategier.

I Multimodale fortællinger skal eleverne arbejde med at undersøge, eksperimentere med og fremstille fortællinger, hvor læseren selv er hovedperson og er med til at vælge handlingen. Med afsæt i en nyskreven Kenneth Bøgh Andersen-tekst som modeltekst skal eleverne fremstille en interaktiv fortælling, hvor de fortæller i både skrift, farver og billeder, altså multimodalt. Slutteligt skal de præsentere og låne deres interaktive multimodale fortællinger ud på biblioteket.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
På lager
ISBN:
9788723542243
1. oplag 18. feb. 2019 Niveau: 3. klasse-6. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea
287 , 50 kr.
230 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms