Kaninhæfte (5 stk.)

Dette er et engangshæfte til matematikundervisningen i indskolingen og til ekstra træning i regnestrategier.

Tilgang
Mange elever ender i matematikvanskeligheder, fordi de ikke har arbejdet systematisk med regnestrategier og kan sidde fast i tælleregler langt op i skoleforløbet. Talkaniner gør arbejdet med regnestrategier konkret og bidrager dermed til stærke matematikfærdigheder.

Materialet henvender sig derfor både til elever i indskolingen og til elever, der har brug for ekstra træning af regnestrategierne. Med Talkaniner arbejder eleverne systematisk med regnestrategier på en sjov og spændende måde. Eleverne lærer én strategi ad gangen, så de bagefter kan bruge den i mere sammensatte regneopgaver.

For mange elever er det sjovt og motiverende at arbejde med de enkelte talkaniner, og både lærer, elever og forældre kan følge med i den faglige udvikling.

Materialet består af Kaninhæfte, Talkaniner vejledning og Talkaniner plakater.

Indhold
I Kaninhæftet arbejder eleverne med konsolidering af regnestrategierne, som de har fået gennem arbejdet med Talkaninerne. Hver af de 14 kaniner har sit eget afsæt i opgavehæftet, hvor eleverne træner brugen af den specifikke regnestrategi.

Materialet giver læreren et hurtigt overblik over, hvor den enkelte elev befinder sig i forhold til regnestrategier, og hæftet kan derfor også bruges som en formativ evaluering.

Downloads
Forslag til aktiviteter

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 114,00 kr.
Total pris 114,00 kr.
Pris inkl. moms 142,50 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
1. klasse
Fag
Matematik
Udgivelsesdato
01. jan. 2017
ISBN
9788771771343
Udgave
1