IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
194 , 00 kr.
242 , 50 kr.
Jagten - branden, Sort Læseklub

Jagten - branden, Sort Læseklub

"MOR," råber Christian inde fra soveværelset. "MOAR," skriger han.

Det er først da falckmændene løfter hende op på båren, at hun vågner. Hun glipper med øjnene og råber fars navn og klynker, at han ikke må slå hende ihjel. Falckmændene kigger på hinanden. Så siger de, at de nok skal passe på hende, at hun ikke skal være bange, at hun er faldet om og skal på sygehuset.

I virkeligheden hedder Johanne slet ikke Johanne. Og hendes bror, Christian Eriksen, har valgt sit navn efter fodboldspilleren af samme navn. De er på flugt fra deres voldelige far, og mens de jagter et nyt liv, jagter faren dem. Lykkes det dem nogensinde at blive fri?

Jagten er en alvorlig, vigtig og medrivende serie om livet, når det er svært. Men det er også en varm og vedkommende fortælling om venskaber, forelskelse og om det at starte forfra. Der er masser af handling, tempo og spænding.

Branden er anden bog i serien Jagten. Bøgerne kan læses uafhængig af hinanden.

 

Sort Læseklub

Jagten - Branden er henvendt til læsere fra 13 år og udkommer i Sort Læseklub, som er læsepædagogisk bearbejdede tekster. Der findes flere gode bøger til målgruppen i Sort Læseklub, herunder de andre bøger i serien, Undercover og Kidnappet.

Med et lix på 19 og et indhold og et udtryk, der retter sig mod de lidt ældre læsere, er serien også velegnet til unge, ikke så stærke læsere.

Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på www.laeseklub.alinea.dk

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723524201
1. oplag 01. nov. 2017
160 sider
Niveau: 3. klasse-6. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Cecilie Bogh
242 , 50 kr.
194 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms