Idrætsportalen

Indskoling | Mellemtrin | Udskoling

Med Idrætsportalen får du mulighed for at skabe en relevant og differentieret undervisning. Forløbene stilladserer og udfordrer eleverne i alle fagets områder, og portalens funktioner og opgavetyper motiverer eleverne og fastholder deres fokus på de faglige mål. Portalen tager udgangspunkt i Fælles Mål.

Ønsker du at købe?

Benyt bestillingsformularen via linket nedenfor eller kontakt kundeservice på tlf: 70 25 46 66.

BESTIL HER 

 

Læs mere >

< Læs mindre

Portalen koster:

900KR. 

Prisen er ekskl. moms pr. år pr. klasse for den valgte portal.
Der skal betales for alle skolens klasser i målgruppen.
Vælg mellem: indskoling 1.-3. kl. | mellemtrin 4.-6. kl. | udskoling 7.-9. kl.

Læs mere >

< Læs mindre

Hvorfor vælge Idrætsportalen? 

I den nye idrætsportal får du høj faglighed og inspirerende læringsforløb i et enkelt og brugervenligt design, som gør det nemt for både dig og dine elever at finde rundt.

Fuld integration med LMS, Google og Office 365
Portalen er fuldt integreret med læringsplatforme som MinUddannelse. Det betyder, at du nemt kan importere forløb i læringsplatformen, hvor du også kan afkorte eller udbygge forløbene.

Portalen integrerer også med Google og Office 365, så dine elever uden problemer kan bruge de programmer og platforme, I allerede bruger i dagligdagen.

Årsplaner
Der er årsplaner til alle klassetrin, så du nemt kan udvælge fagligt indhold og sammensætte forløb.

Læs mere >

< Læs mindre

 

Idrætsportalen
I portalen finder du en masse illustrationer og videoer, hvor alderssvarende elever viser, hvordan øvelserne udføres. Forløbene har fokus på eleven som producent. Eleverne skal optage sig selv og deres kammerater og kan bruge optagelserne som forberedelse til eksamen. Der er mange ekstra opgaver, og lærervejledningen anviser tydeligt, hvordan man inddeler eleverne i hold efter kompetencer. Er elever skadede eller har glemt deres idrætstøj, er der roller til dem, fx som dommere. Idrætsportalen klæder eleverne godt på til prøven idræt.

Læs mere om portalen

Læs mere >

< Læs mindre