IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
115 , 00 kr.
143 , 75 kr.
Greb om stavningen

Greb om stavningen

En opslagsbog

Greb om stavningen er en opslagsbog i handy format, der opsamler de grundlæggende staveregler og viser, hvor det oftest går galt. Hvert opslag giver en kort forklaring fulgt af eksempler der præciserer reglerne samt gode tip til korrekt stavning.

Greb om stavningen rummer retskrivningsregler som ikke umiddelbart findes på nettet. De ældste elever i grundskolen og elever på ungdomsuddannelserne får her det formelle grundlag for et godt skriftligt dansk. Registeret er en god genvej til det stavemæssige problem, man vil undersøge nærmere.

Derudover indeholder bogen et afsnit om Folkeskolens afgangsprøve med eksempler fra prøven i retskrivning samt nyttige forkortelser og latinske betegnelser.

Retskrivningsregler og omtale og brug af eksempler samt henvisninger gælder Retskrivningsordbogen, Dansk Sprognævn, 4. udgave 2012.

Læs mere >

< Læs mindre

  Der er rigtig gode og fine eksempler på netop de fejltyper, der oftest optræder
  På lager
  ISBN:
  9788723046109
  1. oplag 30. nov. 2012
  164 sider
  Niveau: 7. klasse-10. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2012 Forlag: Alinea Redaktør: Claus Sylvest
  143 , 75 kr.
  115 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Der er rigtig gode og fine eksempler på netop de fejltyper, der oftest optræder "At stave rigtigt er en færdighed, der gentagne gange bliver efterspurgt som en kunnen, der er vigtig – så vigtig, at selv lærerstuderende skal have slag over fingrene, hvis der sniger sig en fejl ind hist og pist. Alene på den baggrund er dette en kærkommen udgivelse ..."
   Feltgruppe