IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
408 , 00 kr.
510 , 00 kr.
Greb om læseprøven 8./9. kl., lærervejledning/web

Greb om læseprøven 8./9. kl., lærervejledning/web

Greb om læseprøven gør eleverne klar til afgangsprøven i læsning. Dette er lærervejledningen til materialet. Den består af en side-til-sidevejledning. Alle kopiark med opgaver, prøver og facitlister findes online.

I elevbogen arbejder eleverne med de fem tekster, som findes i afgangsprøven. Eleverne løser en række opgaver, der giver dem mulighed for forstå, hvad de prøves i, og de øver sig i de mest relevante læseteknikker og øger deres læsehastighed. Til sidst i hvert kapitel møder eleverne en tekst fra en af ministeriets tidligere prøver, så prøven afmystificeres, og eleverne kan bruge det, de har lært.

Arbejdsformerne er både opgaveløsning, dialog, ud på gulvet-aktiviteter og småproduktioner, hvor eleverne bl.a. selv formulerer opgaver til hinanden.

Har du bog, har du web!
Serien er omfattet af Har du bog, har du web! Det betyder, at du ved køb af et klassesæt og lærervejledning får adgang til de ressourcer, du skal bruge i undervisningen, på grebom.alinea.dk.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723546807
1. oplag 01. nov. 2019 Niveau: Overbygning-10. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea
510 , 00 kr.
408 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms