Format 3, Elevbog/Web

I fornyelsen er der lagt vægt på:

  • Synlige elevhenvendte læringsmål
  • Flere bevægelsesaktiviteter med fagligt indhold
  • Overskuelige projektforløb
  • Inddragelse af digitale ressourcer som en integreret del af aktiviteterne.

De kendte fremadrettede evalueringer og differentierede værksteder bliver også tilgængelige digitalt.

Derudover er bogen gjort tidssvarende i form af nye tegninger og nyt design, som støtter arbejdet med det faglige indhold.

Format 3, Elevbog/Web indeholder kursusforløb i overensstemmelse med kravene i Fælles Mål. Eleverne vil efterfølgende skulle fordybe sig i værkstedsdelen, som ligger i forlængelse af hvert kapitel i elevbogen.

Indhold
Elevbogen er opdelt i otte faglige kapitler sat ind i en tematisk kontekst. Alle kapitler indledes med en tegning og en historie, som introducerer kapitlets faglige områder og temaer og sikrer en dialog om kapitlets faglige indhold.

Derefter åbnes for en lang række varierede opgaver, som præsenterer eleverne for flere forskellige måder at lære og arbejde på.

Det anbefales at inddrage de øvrige dele af grundsystemet i samspil med elevbogen. Den fremadrettede evaluering giver både lærer og elev et fagligt indblik i elevens forståelse og anviser, på hvilket niveau eleven bør arbejde med et givent værksted. Desuden kan der suppleres med træningshæfter.

Har du bog, har du web!
Med bogen følger adgang til websitet www.format.alinea.dk og www.mitformat.dk. Her får du en række webressourcer, der er en integreret del af systemet, og som udvikler elevernes matematiske og praktiske færdigheder, fx kopiark, GeoGebra- og regnearksfiler.

Med elevbogen følger også adgang til det kreative digitale læringsværktøj FotoMat, hvor eleverne ved hjælp af fotos producerer deres egne matematikopgaver, som kan deles og løses af klassekammeraterne.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 78,00 kr.
Total pris 78,00 kr.
Pris inkl. moms 97,50 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
3. klasse
Fag
Matematik
Antal sider
88
Udgivelsesdato
03. jun. 2019
ISBN
9788723530233
Udgave
2