IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
800 , 00 kr.
1.000 , 00 kr.
Kan forudbestilles fra d. 28. dec. 2019
Fingernemt Lærervejledning

Fingernemt Lærervejledning

Dette er et undervisningsmateriale til undervisning af elever med ordblindhed og elever med fonologiske vanskeligheder. Materialet kan bruges fra 0. klasse og fremefter.

Tilgang

Fingernemt er en serie læremidler til danskundervisning i indskolingen. Materialet er særligt egnet til undervisning af ordblinde elever og elever med fonologiske vanskeligheder.

Denne 2. udgave af Fingernemt er opbygget med en systematisk fonologisk progression. Med Fingernemt undervises eleven i bogstavers lyd, navn og form samt koblingen af bogstavers lyde til lydrette ord. Dette gøres bl.a. gennem den multisensoriske metode tapping, som giver eleven en taktil fornemmelse for lydsyntese. Tapping fungerer desuden som strategi til at fastholde opmærksomheden på rækkefølgen af bogstavernes lyde i arbejdshukommelsen.

Indhold

Lærervejledningen til Fingernemt introducerer ordlæse- og stavestrategier, som ligger til grund for elevhæfterne. Vejledningen indeholder også en side til side-vejledning, som støtter læreren i brugen af materialet.

Læs mere >

< Læs mindre

På vej
ISBN:
9788723543196
1. oplag 28. feb. 2020
184 sider
Niveau: Indskoling-4. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: SP Forlag Redaktør: Katja Heuser Elmer
1.000 , 00 kr.
800 , 00 kr.
Kan forudbestilles fra d. 28. dec. 2019
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms