IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
100 , 00 kr.
125 , 00 kr.
Fart på dansk, Lyt, tal, læs og skriv, Elevhæfte

Fart på dansk, Lyt, tal, læs og skriv, Elevhæfte

Lyt, tal, læs og skriv er udviklet til nyankomne elever, der er i et modtagetilbud sammen med andre elever, og er til den lærer, der ønsker at arbejde andetsprogsdidaktisk sammen med en gruppe elever.

Kapitlerne tager udgangspunkt i elevernes verden, f.eks. mig selv, der hvor jeg bor, året rundt, krop og sundhed, og bringer deres kommunikative kompetencer i spil, så de hele tiden veksler mellem at lytte, tale, læse og skrive.

Hæftet stilladserer elevernes læring og er med til at give dem et sprogligt fundament med både højfrekvente ord, før-faglige ord og sprog- og læringsstrategier, så de hurtigt bliver aktive sprogbrugere og kan deltage i modtagetilbuddet og senere i almenundervisningen. Materialet understøtter elevernes egne sproglige ressourcer og giver mulighed for at differentiere undervisningen med henblik på, at elever med forskellige sproglige og faglige forudsætninger bliver udfordret på deres eget niveau.

Arbejdet i dette hæfte kan med fordel suppleres med øvelser i Ord og begreber med CL/Web og Bogstaver og tal.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723516572
4. oplag 18. feb. 2019
88 sider
Niveau: Mellemtrin-7. klasse Fag: Dansk som andetsprog 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Cecilie Bogh
125 , 00 kr.
100 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms