IndlæserVent venligst…
Indlæser
179 , 00 kr.
223 , 75 kr.
Du bist dran, 5.kl. Schülerbuch/Web

Du bist dran, 5.kl. Schülerbuch/Web

Denne bog er en flergangsbog til undervisning i tysk i 5. klasse med tilhørende webressourcer.

 

Indhold
Bogen er elevens grundbog i 5. klasse. Schülerbuch har fokus på tilegnelsen af ordforråd og små dialoger i et anvendeligt hverdagssprog, og Cooperative Learning-aktiviteter, som giver masser af taletid til den enkelte elev.

Eleverne får, fra første time, sproglige udfordringer, som gør tysk sjovt at lære. Eleverne bruger sproget kreativt og derfor indgår bevægelse, lege, spil, sange, musik, bevægelse m.m., som en naturlig del af arbejdet.

Hvert kapitel indledes med læringsmål og slutter med en evaluering, hvor eleverne reflekterer over deres læring, så de gradvist bliver bevidste om deres foretrukne opgavetyper og samarbejdsformer.

Nogle tekster er taget fra Du bist dran - fang an!, men derudover indeholder bogen helt nye opgaver og kapitler.

Har du bog, har du web!
Har du købt Du bist dran, har du allerede sørget for IT i din undervisning. Du bist dran har fokus på læring i den digitale verden. Derfor får du hjemmesiden med gratis, når du køber bøgerne. Den nye hjemmeside på www.dubistdran.alinea.dk indeholder webopgaver, online-spil, film og lyd til både elev og lærer. Derudover kan læreren downloade prædesignede forløb til IWB.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723503923
4. oplag 09. jun. 2016
80 sider
Niveau: 5. klasse Fag: Tysk 1. udg. 2014 Forlag: Alinea Redaktør: Katrine Rørvig
223 , 75 kr.
179 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms