IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
100 , 00 kr.
125 , 00 kr.
Den sikre læsning, Arbejdsbogen 4,5,6/Web

Den sikre læsning, Arbejdsbogen 4,5,6/Web

Arbejdsbogen 4, 5, 6/Web med de velkendte figurer Ida og Emil er en fortsættelse af Arbejdsbogen 1, 2, 3/Web. Der er særligt fokus på læsning af forskellige typer af fagtekster, fx opslagsværker og instruktioner.

Bogen indeholder en lang række skriftsproglige opgaver i tilknytning til fagtekster og børneromanerne. Der indgår både basale staveopgaver, afgrænsede skriveøvelser og funktionelle skriveopgaver, hvor eleverne udarbejder deres personlige skoleblad.

Har du bog, har du web!
Den sikre læsning er en del af konceptet Har du bog, har du web. Det betyder, at når du køber en arbejdsbog til klassen, så får du samtidig adgang til de webresurser, der hører til klassetrinnet.

Webresurserne til Den sikre læsning findes på densikrelæsning.alinea.dk, hvor eleverne arbejder med et elektronisk skoleblad.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723036629
9. oplag 01. jun. 2020
136 sider
Niveau: 4. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2010 Forlag: Alinea Redaktør: Marianne Harboe
125 , 00 kr.
100 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms