IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
217 , 00 kr.
271 , 25 kr.
d'dansk, Fællesbog/Web, 5.kl.

d'dansk, Fællesbog/Web, 5.kl.

Denne bog er en flergangsbog til undervisning i dansk i 5. klasse med tilhørende webressourcer.

Indhold
I d'dansk, Fællesbog/Web, 5.kl. arbejder eleverne med tekster i mange genrer, billeder, forfatterskaber, danskfaglige begreber og læseforståelses- og læringsstrategier. Fokus på ordforråd og begrebsudvikling, sproglige nuancer og virkemidler er fremtrædende i fællesbogen, der naturligt inddrager sprogarbejdet i en funktionel sammenhæng omkring læsning af tekster samt elevernes egen sprogbrug.

Ved køb af et klassesæt af Fællesbog/Web får klassen adgang til ddansk.alinea.dk, hvor eleverne kan arbejde med Blog, Læseblog og Filmstudiet. Bloggen er klassens interaktive forum for præsentationer, kommunikation, refleksion og samarbejde. I Filmstudiet kan klassen selv arbejde videre med film og filmproduktion. De kan skrive manuskripter og finde viden om film i Filmwiki. Desuden er der adgang til print af plakater, der knytter sig til materialet.

Læs mere >

< Læs mindre

  "d'dansk" er et ambitiøst og vellykket forsøg på at formidle kompleks litteraturpædagogik for eleverne.
  På lager
  ISBN:
  9788723033390
  7. oplag 10. mar. 2010
  292 sider
  Niveau: 5. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2010 Forlag: Alinea Redaktør: Anne Christine Fægteborg
  271 , 25 kr.
  217 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   "d'dansk" er et ambitiøst og vellykket forsøg på at formidle kompleks litteraturpædagogik for eleverne. ”Alt i alt er »d'dansk« et godt bud på, hvordan store litteraturpædagogiske armbevægelser kan transformeres til konkret, procesorienteret undervisning. Og skulle man som lærer ryste lidt på hånden, er der hjælp at hente i den fremragende og meget grundige lærervejledning...”
   Feltgruppe