IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
223 , 00 kr.
278 , 75 kr.
d'dansk, Fællesbog/Web, 3.kl.

d'dansk, Fællesbog/Web, 3.kl.

Denne bog er en flergangsbog til danskundervisningen i 3. klasse med tilhørende webressourcer.

Indhold
I d'dansk, Fællesbog, 3. klasse arbejder eleverne med sprog og litteratur i genre-, tema- og forfatterskabsbaserede kapitler. De kommer omkring tekster i mange genrer, billeder, forfatterskaber, danskfaglige begreber og læseforståelses- og læringsstrategier. Fokus på ordforråd og begrebsudvikling, sproglige nuancer og virkemidler er fremtrædende i fællesbogen, der naturligt inddrager sprogarbejdet i en funktionel sammenhæng omkring læsning af tekster samt elevernes egen sprogbrug.

Klassens arbejde tager udgangspunkt i lærerens oplæsning og dialogen i klassen.

Ved køb af et klassesæt af Fællesbog/Web får klassen adgang til ddansk.alinea.dk, hvor eleverne kan arbejde med Blog, Læseblog og Filmstudiet. Bloggen er klassens interaktive forum for præsentationer, kommunikation, refleksion og samarbejde. I Filmstudiet kan klassen selv arbejde videre med film og filmproduktion. De kan skrive manuskripter og finde viden om film i Filmwiki. Desuden er der adgang til print af plakater, der knytter sig til materialet.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723504081
7. oplag 27. jul. 2019
240 sider
Niveau: 3. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2014 Forlag: Alinea Redaktør: Anne Christine Fægteborg
278 , 75 kr.
223 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms