Et aktuelt og autentisk grundsystem til udskolingen, som bringer verden ind i undervisningen og frigør sproget.

Læs mere >

< Læs mindre

Fyldt af emner, der engagerer og får samtalen til at flyde 

Connect præsenterer dig og dine elever for en række af de dagsordener, der betyder allermest - kærlighed, klima, demokrati, menneskerettigheder mm. 

I møder stærke billeder, store forfattere samt virkelighedsnære opgaver, der giver ’food for thought ’ og lyst til at analysere, fortolke og debattere på engelsk. 

Emnerne er knyttet til FN’s verdensmål, og de udvalgte fiktionstekster giver eleverne mulighed for at identificere sig med problemstillinger fra andre unges liv. 

På den måde engagerer Connect eleverne og giver dem et godt grundlag for, at de kan begå sig i en global verden.

 

Gratis uddrag - Ja tak!  

 

Læs mere >

< Læs mindre

 

       

Læs mere >

< Læs mindre

Et konsekvent system og et godt undervisningsfundament

Connect er den perfekte kombination af bog og web og elevernes sikre støtte gennem hele udskolingen. 

Deres mundtlige og skriftlige arbejde stilladseres fra start til slut gennem opgaver, der er fordelt på Understanding, Talking, Writing og Grammar. 

Der er fokus på, at eleverne lærer det helt nødvendige ordforråd, som gør dem i stand til at kommunikere selvstændigt og give udtryk for deres egne holdninger i og udenfor klasseværelset.  

Funktionel grammatik og særlige modeltekster gør samtidig eleverne klogere på centrale genrer, og de bliver klædt på til selv at skrive.  

Med bogen i hånden fordyber eleverne sig i teksterne og får nemt overblik over opgaver – og digitalt sikrer video, lyd og ekstra tekster, at alle emne kan udvides med nye perspektiver.

 

Læs mere om Connect 

Læs mere >

< Læs mindre

Vind Connect 9 klassesæt og lærervejledning

Vil du gerne arbejde med Connect i din engelskundervisning? Så har du nu mulighed for at vinde et klassesæt med Connect 9 og tilhørende lærervejledning til en værdi af 8.000 DKK.  

Det kræver blot, at du tilmelder dig vores materialekursus, som afholdes torsdag den 25. maj 2023. Her trækker vi lod mellem alle deltagerne – og vinder du ikke, så fortvivl ej, deltagelse i kurset giver nemlig også adgang til en rabatkode på køb af Connect på 5%, der gælder til og med den 25. august.  

Til kurset kan du møde en forfatter og redaktører til Connect, blive klogere på systemet og tankerne bag. Det afholdes på Vognmagergade 11, KBH K. fra kl. 16-17.30.

 

Tilmeld dig materialekursus og konkurrence 

 

Læs mere >

< Læs mindre

 

Læs mere >

< Læs mindre

Connect slipper sproget fri

Kom til materialekursus torsdag den 25. maj 2023 fra kl. 16-17.30.  

Her kan du møde en forfatter og redaktører til Connect, blive klogere på systemet og tankerne bag. 

Du deltager samtidig i en lodtrækning om et fuldt klassesæt og en lærervejledning til en værdi af 8000 DKK.  Alle deltagere får desuden ret til 5% rabat ved køb af systemet inden den 25. august.  

Sidste frist for tilmelding er torsdag den 11. maj.
 
Program:  

Velkomst 
Oplæg 
Aktivitet  
Lodtrækning 
Tak for i dag 

Du siger samtidig ja til at modtage Alineas nyhedsbreve med inspiration til din undervisning, relevant viden om dine fagområder samt invitationer til kurser og arrangementer i dit nærområde. Læs mere om nyhedsbrevet her.

 

Tilmeld dig materialekursus 

 

Læs mere >

< Læs mindre