Classbuilding & Teambuilding med Cooperative Learning strukturer

Bogen til alle, der ønsker at fremme et positivt læringsmiljø med inklusion af alle elever. Med et væld af helt konkrete aktiviteter styrkes den indbyrdes tolerance og eleverne lærer at forholde sig nysgerrigt og tillidsfuldt til hinanden.

Classbuilding & Teambuilding med Cooperative Learning strukturer henvender sig primært til alle, der underviser i grundskolen og på ungdomsuddannelserne.

Bogen er bygget op omkring et antal af Kagans Cooperative Learning strukturer med en lang række af ideer til indhold og masser af kopiark lige til at bruge i klasserne. Gennem korte, højt strukturerede, ikke-faglige aktiviteter, som gennemføres nogle få gange om ugen, styrkes elevernes følelse af at høre til og være en del af fællesskabet.

Har du bog, har du web!
En vigtig ingrediens i Classbuilding og Teambuilding er gode spørgsmål. Derfor har bogen en netdel: Med bogen følger adgang til sitet cl.alinea.dk, hvor du kan finde ca. 400 spørgsmål opdelt i overordnede temaer til anvendelse med en række af strukturerne. Kopisiderne kan printes direkte fra sitet.

På cl.alinea.dk finder du også praktiske værktøjer til arbejdet med CL såsom stopur, hold-timer, team-plade og rosekort på dansk, engelsk, tysk og fransk.

 

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 392,00 kr.
Total pris 392,00 kr.
Pris inkl. moms 490,00 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
Voksenhenvendt
Fag
Pædagogisk litteratur
Antal sider
200
Udgivelsesdato
01. feb. 2013
ISBN
9788723036063
Udgave
1