CampTysk

7.-9. klasse | Digitalt læremiddel

Træn tysk på en helt ny måde 

CampTysk er den hjælpende hånd, der gør, at dine elever nemmere får styr på sproget, samtidig med at de synes, at det er sjovt.

Træn og lær med CampTysk

Når eleverne bruger CampTysk, træder de ind i et fagligt og motiverende univers, hvor de træner de centrale sprogfærdigheder inden for flere forskellige emner, som fx kasus, sætningsanalyse og ordbogsopslag. Eleverne er aldrig på egen hånd. Til alle emner er der korte instruktionsfilm og letforståelige tekster, der støtter og udvider deres sprogforståelse.    

I Træn-kapitlerne arbejder eleverne på at opnå en god forståelse af de sproglige emner. De kan altid finde hjælp i en række korte, informative videoer. Det betyder, at eleverne kan være på deres specifikke niveau, og at de får den nødvendige støtte for at kunne komme videre.  

Alle opgaver er formuleret og struktureret med udgangspunkt i Fælles Mål, så du kan være sikker på, at dine elever får det bedste sproglige fundament. 

Lige nu er der mere end 350 opgaver og 3.500 forskellige spørgsmål i CampTysk. 

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Tegn abonnement

CampTysk | 7.-9. klassetrin

 Købsbetingelser 

  • Prisen er pr. år pr. hold på 7.-9. klassetrin.
  • Der skal tegnes abonnement for samtlige 7.-9. kl. hold.
  • Læg det samlede antal hold i kurven.
  • Abonnementet er løbende, se øvrige vilkår*
Pris pr. år pr. klasse
700 , 00 kr.
875 , 00 kr.
Vælg startdato:

*Øvrige vilkår
Abonnementsperioden er 12 måneder fra abonnementets startdato. Abonnementet genfaktureres automatisk, såfremt det ikke opsiges senest 30 dage før den indeværende periodes udløb. Opsigelse skal sendes skriftligt til kundeservice. Der er ingen fortrydelsesret på digitale varer.