IndlæserVent venligst…
Indlæser
CampEngelsk

CampEngelsk

5.-7. klasse | Digitalt læremiddel | Udkommer august 2017

Træn engelsk på en helt ny måde
Slip dine elever løs i det helt nye intelligente læremiddel CampEngelsk, der hele tiden tilpasser sig den enkelte elevs niveau og hjælper eleven videre i den rigtige retning og i rette tempo.

Skriv dig op til et prøveabonnement allerede nu, og få gratis adgang til CampEngelsk, når det lanceres i august 2017 - og helt frem til efterårsferien.

Bestil prøveabonnement

Læs mere >

< Læs mindre

Hvad er CampEngelsk?

CampEngelsk er et fagligt og motiverende univers, hvor eleverne træner færdigheder inden for temaerne sprogligt fokus, lytning og læsning. Under træningen møder eleverne korte instruktionsfilm og sproglige regler, der støtter og udvikler sprogbrug og sprogforståelse. Alle opgaver er formuleret og struktureret med udgangspunkt i Fælles Mål.

Som lærer kan du hele tiden følge med i dine elevers arbejde og progression, både klassen som helhed og den enkelte elev. Den præcise feedback giver en unik mulighed for at gå i dialog med den enkelte elev og udvikle den enkeltes potentiale bedst muligt.

CampEngelsk er baseret på Knewtons markedsledende teknologier for adaptive læremidler og er udviklet som et supplement til din daglige undervisning i engelsk.

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

CampEngelsk er et adaptivt læremiddel
– men hvad betyder det?

CampEngelsk er et såkaldt adaptivt læremiddel, der tilpasser opgaverne til elevens individuelle niveau.

Den adaptive motor i CampEngelsk analyserer konstant elevens svar og giver præcis de opgaver, eleven er klar til – og på den måde, som eleven lærer bedst.

Læs mere >

< Læs mindre

CampEngelsk gør det nemt at følge klassens faglige progression
– men hvordan?

Med CampEngelsk får du som lærer adgang til en detaljeret resultatside, der gør det nemmere for dig at overskue, hvordan klassen og de enkelte elever klarer sig i de forskellige grammatiske emner.
 
Tag nørd-brillerne på, og se med her, hvor to af vores digitale projektledere tegner og fortæller.

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Hvordan ser CampEngelsk ud?
– smugkig her

Snart udkommer CampEngelsk, der er et nyt digitalt træningslæremiddel til engelsk. Men hvordan ser læremidlet ud, og hvordan er det tilrettelagt, så det er nemt at bruge for lærer og elev?

Vi har talt med Casper, der er grafisk designer på CampEngelsk.

Læs mere >

< Læs mindre

Få optimalt udbytte af din engelskundervisning
- brug CampEngelsk sammen med A Piece of Cake og Pit Stop

CampEngelsk er et supplement til den daglige undervisning og kan kombineres direkte med grundsystemerne A Piece of Cake og Pit Stop.

Læs mere >

< Læs mindre