CampEngelsk

5.-9. klasse | Digitalt læremiddel

Træn engelsk på en helt ny måde
Slip dine elever løs i det helt nye intelligente læremiddel CampEngelsk. CampEngelsk træner elevernes sproglige færdigheder og under træningen møder de korte instruktionsfilm og sproglige regler, der støtter og udvikler sprogbrug og sprogforståelse.

 

Læs mereLæs mindre

CampEngelsk til mellemtrinnet  

CampEngelsk til mellemtrinnet er et fuldt adaptivt læremiddel, der tilpasser opgaverne til elevens individuelle niveau. Den adaptive motor analyserer konstant elevens svar og giver præcis de opgaver, eleven er klar til – og på den måde, som eleven lærer bedst.  

Det betyder, at eleven træner på sit eget faglige niveau og hele tiden bliver hjulpet videre i den rigtige retning og i det rigtige tempo. Undervejs bliver eleverne hjulpet med vigtige sproglige regler og hints. 

Læs mere >

< Læs mindre

CampEngelsk til udskolingen  

Med CampEngelsk til udskolingen kan du som lærer følge dine elevers resultater og give dem mulighed for at træne de sproglige områder, de har svært ved.  

Eleverne bliver undervejs hjulpet med vigtige sproglige regler og hints. Svarer eleven forkert, gives der grundig feedback, som eleven kan bruge fremadrettet.  

CampEngelsk til udskolingen gør dine elever klar til afgangsprøven. De trænes bl.a. i brugen af ordbog, sproglige faldgruber som udsagnsordenes bøjninger og møder opgaver, der er direkte inspireret af dem, de møder til prøven i 9. klasse.  

Læs mere >

< Læs mindre

Ønsker du at købe?

Benyt bestillingsformularen via linket nedenfor eller kontakt kundeservice på tlf: 70 25 46 66.

BESTIL HER 

 

Læs mere >

< Læs mindre

    CampEngelsk koster:

 700KR.
         Mellemtrin og udskoling

        Prisen er pr. år pr. klasse for den valgte portal.
        Der skal betales for alle skolens klasser i målgruppen.
        Vælg mellem: mellemtrin 5.-6. kl. | udskoling 7.-9. kl.

Læs mere >

< Læs mindre

Vild med CampEngelsk?

Så prøv CampMat, hvor det er sjovt at blive dygtigere til matematik.

Læs mere og prøv gratis

Læs mere >

< Læs mindre