Biologiportalen

Udskoling (7.-9. klasse)

Med Biologiportalen får du mulighed for at skabe en relevant og differentieret biologiundervisning. Forløbene stilladserer og udfordrer eleverne i alle fagets områder, og portalens nye funktioner og opgavetyper motiverer eleverne og fastholder deres fokus på de faglige mål.

Ønsker du at købe?

Benyt bestillingsformularen via linket nedenfor eller kontakt kundeservice på tlf: 70 25 46 66.

BESTIL HER 

 

Læs mere >

< Læs mindre

Portalen koster:

1.200KR.

Prisen er ekskl. moms pr. år pr. klasse for den valgte portal.
Der skal betales for alle skolens klasser i målgruppen.
Vælg: udskoling 7.-9. kl.

Læs mere >

< Læs mindre

Hvorfor vælge Biologiportalen?

I den nye biologiportal får du høj faglighed og inspirerende læringsforløb i et enkelt og brugervenligt design, som gør det nemt for både dig og dine elever at finde rundt.

Fuld integration med LMS, Google og Office 365
Portalen er fuldt integreret med læringsplatforme som MinUddannelse. Det betyder, at du nemt kan importere forløb i læringsplatformen, hvor du også kan afkorte eller udbygge forløbene.

Portalen integrerer også med Google og Office 365, så dine elever uden problemer kan bruge de programmer og platforme, I allerede bruger i dagligdagen.

Årsplaner
Der er årsplaner til alle klassetrin, så du nemt kan udvælge fagligt indhold og sammensætte forløb.

Læs mere >

< Læs mindre

 

Biologiportalen
Biologiportalen indeholder flotte og inspirerende forløb. Der er rig mulighed for at belyse biologien gennem samfundsfaglige, etiske og bæredygtige aspekter. Eleverne bliver i stand til at træffe vigtige beslutninger, som vedrører deres eget liv som fx HPV-vaccine og affaldssortering. Portalen indeholder også fællesfaglige forløb.

Læs mere om portalen

Læs mere >

< Læs mindre