IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
Billedkunstportalen

Billedkunstportalen

Indskoling | Mellemtrin

Med Billedkunstportalen får du mulighed for at skabe en relevant og differentieret undervisning. Forløbene stilladserer og udfordrer eleverne i alle fagets områder, og portalens funktioner og opgavetyper motiverer eleverne og fastholder deres fokus på de faglige mål. Portalen tager udgangspunkt i Fælles Mål.

Læs mere >

< Læs mindre

Ønsker du at købe?

Benyt bestillingsformularen via linket nedenfor eller kontakt kundeservice
på tlf: 3369 4666.

Læs mere >

< Læs mindre

Portalen koster:

700KR.

Prisen er pr. år pr. klasse for den valgte portal.
Der skal betales for alle skolens klasser i målgruppen.
Vælg mellem: indskoling 1.-2. kl. | mellemtrin 3.-5. kl.

Læs mere >

< Læs mindre

Prøv et gratis forløb Se flere gratis forløb››

Hvorfor vælge Billedkunstportalen?

I den nye billedkunstportal får du høj faglighed og inspirerende læringsforløb i et enkelt og brugervenligt design, som gør det nemt for både dig og dine elever at finde rundt.

Fuld integration med LMS, Google og Office 365
Portalen er fuldt integreret med læringsplatforme som MinUddannelse. Det betyder, at du nemt kan importere forløb i læringsplatformen, hvor du også kan afkorte eller udbygge forløbene.

Portalen integrerer også med Google og Office 365, så dine elever uden problemer kan bruge de programmer og platforme, I allerede bruger i dagligdagen.

Årsplaner
Der er årsplaner til alle klassetrin, så du nemt kan udvælge fagligt indhold og sammensætte forløb.

Læs mere >

< Læs mindre

Billedkunstportalen
Eleverne skal alene og sammen opleve, producere og analysere kunst. Portalens mange forskelligartede forløb arbejder didaktisk ud fra ideen om, at hver enkelt elev skal udvikle sig kreativt og opnå æstetisk dannelse. Der er fokus på billedkunstens terminologi, materialer og teknikker. Eleverne lærer fagord at kende, og hvilke teknikker og materialer de skal bruge. Forløbene afsluttes med en evaluering, fx i form af en udstilling.

Læs mere om portalen

Læs mere >

< Læs mindre