Forudbestil

Workshop, Molevittens læsespor

Forudbestil

Molevitten er et dansksystem til indskolingen, som består af to spor:

  • Det gule læsepor, som er et struktureret og gennemprøvet læseprogram, hvor der arbejdes med en systematisk og lydbaseret tilgang til læseundervisningen med tilhørende læsebøger til differentieret læsetræning
  • Det grønne spor litteraturspor, som har en æstetisk tilgang til undervisningen, tager afsæt i fælles oplæsning og elevernes aktive møde med tekster og har dannelse i højsædet.
    Tilsammen kommer de to spor omkring alle danskfagets mål.

Denne workshop består af en grundig indføring i Molevittens læsespor. Målet i læsesporet er, at eleverne efter 2. klasse mestrer at læse gennem et struktureret og stilladserende læseprogram, som også giver de svageste begynderlæsere et godt og fagligt udgangspunkt. Læsesporet i Molevitten følger et afprøvet læseprogram med overbevisende resultater.

Workshoppen giver dig et et overblik over arbejdsfordelingen mellem læsning og litteratur og mellem klassetrinene 0., 1. og 2. klasse med henblik på læseindlæring og skriveudvikling. Det gennemgående fokus i læsesporet er mestring, og for at gøre alle klassens elever til gode læsere skal du som dansklærer stilladsere og modellere læseudviklingen både i den fælles undervisning og i dialog med den enkelte elev. Workshoppen viser dig, hvordan du kan gøre dette, og den præsenterer nogle nye evalueringsredskaber, som gør det lettere for dig at differentiere i din læse- og skriveundervisning.

Bemærk, at din bestilling først er gået igennem, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

 

Læs mereLæs mindre
Kan forudbestilles
Forudbestilling
Pris 3.750,00 kr.
Total pris 3.750,00 kr.
Pris inkl. moms 4.687,50 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
Indskoling-3. klasse
Fag
Dansk
Udgivelsesdato
27. aug. 2020
ISBN
K00031
Udgave
1