IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
3.500 , 00 kr.
4.375 , 00 kr.
Workshop, Kaliber udskoling

Workshop, Kaliber udskoling

Hvad skal eleverne lære i det 21. århundrede? Og hvad stiller unge op med livet i en moderne medieret virkelighed? Spørgsmål som disse handler bl.a. om at kunne forstå nye multimodale tekster, reflektere over digital dannelse og kunne kommunikere. Kaliber giver en danskvinkel på dette. 

I workshoppen kommer du til at arbejde med scenariedidaktik. Scenariedidaktik er bygget om forskellige forestillinger om verden, som eleverne skal leve sig ind i, tage stilling til og lære at navigere i. Du bliver grundigt introduceret til Kalibers egen didaktiske model, inspireret af projektarbejdsformen, samt til nye digitale teksttyper og begrebet kritisk læsning. Det hele perspektiveres til Forenklede Fælles Mål i dansk. 

I workshoppens anden halvdel skal du tilrettelægge din egen undervisning med inspiration fra Kalibers emner: litteraturlæsning, læsning på nettet, nabosprog, argumentation, billedanalyse, reklamer, filmproduktion og m.m.

Skolen kan invitere så mange lærere med til workshoppen, som I har lyst til – også gerne fra andre skoler, og I skal stille et lokale til rådighed med adgang til en projektor eller interaktiv tavle. 

Bemærk, at din bestilling først er gået igennem, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

Læs mere >

< Læs mindre

Tilgængeligt
Niveau: 8. klasse-Overbygning Fag: Dansk Oplægsholder: Simon Skov Fougt eller Rasmus Fink Lorentzen
4.375 , 00 kr.
3.500 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms