Words, Lærervejledning/web

Dette er lærervejledningen til Words, som er en nyudviklet serie læremidler til engelskundervisningen fra 3. klasse. Materialet henvender sig til alle elever, som skal lære at læse og stave på engelsk, men er særlig velegnet til ordblinde elever og elever med fonologiske vanskeligheder.

Tilgang
Words bygger på lydmetoden Phonics, som systematisk støtter eleven i at koble bogstav og lyd sammen. Eleverne undervises i læse- og stavestrategier, der sætter dem i stand til at læse og stave på engelsk.

I Words arbejder eleverne grundigt med engelske lyde og stavelsestyper. Når eleverne kan genkende de forskellige stavelsestyper, ved de, hvordan vokalerne udtales. Dermed bliver de bedre i stand til at læse og stave også ukendte ord.

En gennemgående strategi i Words er den multisensoriske teknik tapping, hvor eleverne bruger fingerbevægelser til at fastholde bogstavernes lyde og rækkefølge i arbejdshukommelsen.

Words består af to elevhæfter og en lærervejledning, som beskriver teorien bag materialet, og hvordan de enkelte opgaver skal udføres i praksis. Dertil kommer en række supplerende materialer til de elever, som har brug for ekstra træning.

Indhold i lærervejledningen
En didaktisk og teoretisk del
Words 1 - Side- til -side vejledning, som støtter læreren i brugen af materialet
Words 2 - Side-til-side vejledning, som støtter læreren i brugen af materialet

Har du bog, har du web!
Når du køber Lærervejledning/web, får du samtidig adgang til websitet words.alinea.dk.

Her finder du bl.a. bogstavkort, lydopgaver, indtalte diktater og opgaver samt tavlebog.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 1.006,00 kr.
Total pris 1.006,00 kr.
Pris inkl. moms 1.257,50 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Fag
Engelsk
Antal sider
184
Udgivelsesdato
09. okt. 2019
ISBN
9788723543936
Udgave
1