Villeby

0.-6. klasse | Digitalt læremiddel

Motiverende træning i et fagligt univers
Brug Villeby i din undervisning, når dine elever har brug for at træne fagets fundamentale begreber uafhængigt af bogsystemer og niveau, og håndpluk de elementer, der passer til netop din undervisning.

I Villebys digitale univers foregår træningen i spændende, sjove og faglige spil, der intuitivt og legende sætter elevernes faglige kompetencer i spil.

Opgaverne og aktiviteterne i Villeby er intuitive og guider nemt eleverne gennem arbejdet med de fundamentale begreber inden for det enkelte fag. Der er opgaver og aktiviteter til alle undervisningssituationer, da Villeby indeholder både bøger, film, spil, quizzer, musik, musikvideoer, faktatekster, evalueringsopgaver og planlagte pædagogisk-didaktiske forløb.

Med over 4.500 opgaver og aktiviteter på tværs af fagene får du et solidt fundament til en varieret undervisning. Villeby dækker fagene: dansk, matematik, engelsk, fransk, natur/teknologi, historie, kristendomskundskab, idræt, musik, billedkunst og madkundskab.

Læs mereLæs mindre

Ønsker du at købe?

Benyt bestillingsformularen via linket nedenfor eller kontakt kundeservice på tlf: 70 25 46 66.

BESTIL HER 

 

Læs mere >

< Læs mindre

    Villeby koster:

 900KR
       Indskoling og mellemtrin 

      Prisen er pr. år pr. klasse for den valgte portal.
      Der skal betales for alle skolens klasser i målgruppen.

Læs mere >

< Læs mindre

Hvorfor vælge Villeby?

  • Villeby har opgaver og aktiviteter, der er tilrettelagt spændende og motiverende, så alle har lyst til at lære mere
  • Villeby er uafhængig af bogsystemer, det gør det let at bruge til undervisningsdifferentiering, ekstra øvelser og til at skabe variation i undervisningen
  • Universet er intuitivt, så I kan komme hurtigt og let i gang. 

Læs mere >

< Læs mindre

 

  • ​Spilelementerne giver jer nye muligheder for at træne de fundamentale begreber inden for alle fag
  • Højt fagligt niveau præsenteret i et legende univers, der gør træning til en leg

Læs mere >

< Læs mindre

Hvad er Villeby? 

Villeby møder eleverne et farverigt, intuitivt univers, hvor opgaverne og aktiviteterne har en legende og kreativ tilgang til det faglige stof. 

I Villeby er der over 4500 sjove, lærerige opgaver og aktiviteter til alle fag. Du kan bruge Villeby, uafhængigt af hvilke læremidler du anvender i din undervisning. Det giver mulighed for at håndplukke det, der passer til netop din undervisning, og bruge Villeby til elevdifferentiering, ekstra øvelser og variation i undervisningen. Villeby har samme indhold på både tablet og PC. 

Der er opgaver og aktiviteter til alle undervisningssituationer, da Villeby indeholder både bøger, film, spil, quizzer, musik, musikvideoer, faktatekster, evalueringsopgaver og planlagte pædagogisk-didaktiske forløb. 

Se mere påVilleby.dk

Læs mere >

< Læs mindre