IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
Tyskportalen

Tyskportalen

Mellemtrin | Udskoling

Med Tyskportalen får du mulighed for at skabe en relevant og differentieret tyskundervisning. Forløbene stilladserer og udfordrer eleverne i alle fagets områder, og portalens nye funktioner og opgavetyper motiverer eleverne og fastholder deres fokus på de faglige mål.

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

"Jeg arbejder for første gang med Alineas portaler, og har valgt temaet "Freundscahft und Identität" i 9. klasse tysk. Eleverne er meget engagerede i arbejdet, og jeg oplever, at de tør springe ud i opgaverne i højere grad end tidligere. Jeg kan godt lide, at der er lagt mange hjælpebokse og strukturer ind i materialet, desuden fremhæver eleverne gentagelserne. En anden god ting er, at der er lagt plads ind til de skriftlige opgaver, så alt er samlet i portalen. Derudover er det nemt at "finde rundt" i portalen. Jeg glæder mig til at fortsætte med at anvende jeres portaler, og vil da også afprøve det i andre fag og på andre klassetrin."

Helen, Sindal Skole 

Læs mere >

< Læs mindre

Ønsker du at købe?

Benyt bestillingsformularen via linket nedenfor eller kontakt kundeservice
på tlf: 3369 4666.

Læs mere >

< Læs mindre

Portalen koster:

1.200KR.

Prisen er pr. år pr. hold for den valgte portal.
Der skal betales for alle skolens hold i målgruppen.
Vælg mellem: mellemtrin 5.-6. kl. | udskoling 7.-9. kl.

Læs mere >

< Læs mindre

Hvorfor vælge Tyskportalen?

I den nye tyskportal får du høj faglighed og inspirerende læringsforløb i et enkelt og brugervenligt design, som gør det nemt for både dig og dine elever at finde rundt.

Fuld integration med LMS, Google og Office 365
Portalen er fuldt integreret med læringsplatforme som MinUddannelse. Det betyder, at du nemt kan importere forløb i læringsplatformen, hvor du også kan afkorte eller udbygge forløbene.

Portalen integrerer også med Google og Office 365, så dine elever uden problemer kan bruge de programmer og platforme, I allerede bruger i dagligdagen.

Årsplaner
Der er årsplaner til alle klassetrin, så du nemt kan udvælge fagligt indhold og sammensætte forløb.

Læs mere >

< Læs mindre

Tyskportalen
Tyskportalen byder på mange forskellige genrer, og interaktive opgaver hjælper eleverne med at skabe et solidt ordforråd. Forløbene tager fat i aktuelle emner, og eleverne arbejder i høj grad projektorienteret. Det øger elevernes inddragelse og engagement i emnerne.

Læs mere om portalen

Læs mere >

< Læs mindre

 

 

Læs mere >

< Læs mindre