Turbo Dansk Lærervejledning og aktivitetskatalog/Web

Turbo er en serie undervisningsmaterialer målrettet de fagligt mest udfordrede elever i udskolingen.

Med seriens udgivelser er det muligt at sammensætte et skræddersyet forløb, der giver eleverne et fagligt løft i dansk og matematik, netop hvor deres udfordringer er størst.

Turbo bygger på den succesfulde praksis, der er kendt fra intensive læringsforløb som Lær for Livet, Drengeakademiet og Plan T, der alle formår at løfte nogle af de fagligt mest udfordrede elever gennem korte intensive læringsforløb.

Med udgivelsen bringes de gode erfaringer fra intensive læringsforløb ud i grundskolen i en form, som let kan integreres i skolehverdagen. Materialerne kan derfor både bruges i særligt tilrettelagte forløb, f.eks. i den understøttende undervisning eller som et supplerende materiale i den ordinære undervisning.

Indhold
Turbo, Dansk Lærervejledning og aktivitetskatalog/Web støtter dig i din undervisning, så dine elever kan opnå et fagligt løft, uden at det kræver en omfattende forberedelse. Lærervejledningen rummer en grundig side til side-vejledning til alle dansk-elevhæfterne i Turbo-serien. Dertil kommer en introduktion til intensive læringsforløb og ressourcer til at gennemføre en lang række spil og aktiviteter.

Turbo, Dansk Lærervejledning og aktivitetskatalog/Web findes også digitalt og kan efter køb hentes på turbo.alinea.dk.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 740,00 kr.
Total pris 740,00 kr.
Pris inkl. moms 925,00 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
Overbygning-10. klasse
Fag
Dansk
Antal sider
158
Udgivelsesdato
15. jan. 2021
ISBN
9788723551382
Udgave
2