Specialpædagogisk guide til læsning og skrivning

Dette er en fagbog til lærere, der arbejder med elever, der har svært ved at læse og skrive.

Specialpædagogisk guide til læsning og skrivning er en fagbog til lærere, der arbejder med elever i 1. og 2. klasse, der har svært ved at lære at læse og skrive og til ældre elever, der ikke er kommet i gang med tilegnelsen af skriftsproget. Bogen beskriver undervisning i den inkluderende skole og organisering af arbejdet med elever, som har særlige behov. Denne 2. udgave af af bogen er opdateret med nye forskningsresultater af, hvad der virker for elever med læse- og skrivevanskeligheder.

Det gennemgående tema i bogen er det bevidste og målrettede arbejde med den enkelte elev. I forbindelse med dette er der udarbejdet en model for undervisningsforløb, som indeholder afdækning af elevens færdigheder, idéer til metoder og aktiviteter og endelig en evaluering af det lærte.

Bogen viser et konkret eksempel på en elevs testning, undervisning og re-testning. Den indeholder desuden afsnit om andre læsepædagogiske oplæg, om computeren som hjælpemiddel og et afsnit om, hvordan forældrene bedst kan støtte deres barn i hjemmearbejdet.

Specialpædagogisk guide til læsning og skrivning benyttes med fordel sammen med det tilhørende prøvemateriale.

Downloads
Kopiark 1
Kopiark 2
Kopiark 3
Kopiark 4

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 181,00 kr.
Total pris 181,00 kr.
Pris inkl. moms 226,25 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
Voksenhenvendt
Fag
Dansk
Antal sider
88
Udgivelsesdato
01. jan. 2013
ISBN
9788776077921
Udgave
2