IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
161 , 00 kr.
201 , 25 kr.
Specialpædagogisk Guide til læsning og skrivning

Specialpædagogisk Guide til læsning og skrivning

Dette er en fagbog til lærere, der arbejder med elever, der har svært ved at læse og skrive.

Specialpædagogisk guide til læsning og skrivning er en fagbog til lærere, der arbejder med elever i 1. og 2. klasse, der har svært ved at lære at læse og skrive og til ældre elever, der ikke er kommet i gang med tilegnelsen af skriftsproget. Bogen beskriver undervisning i den inkluderende skole og organisering af arbejdet med elever, som har særlige behov. Denne 2. udgave af af bogen er opdateret med nye forskningsresultater af, hvad der virker for elever med læse- og skrivevanskeligheder.

Det gennemgående tema i bogen er det bevidste og målrettede arbejde med den enkelte elev. I forbindelse med dette er der udarbejdet en model for undervisningsforløb, som indeholder afdækning af elevens færdigheder, idéer til metoder og aktiviteter og endelig en evaluering af det lærte.

Bogen viser et konkret eksempel på en elevs testning, undervisning og re-testning. Den indeholder desuden afsnit om andre læsepædagogiske oplæg, om computeren som hjælpemiddel og et afsnit om, hvordan forældrene bedst kan støtte deres barn i hjemmearbejdet.

Specialpædagogisk guide til læsning og skrivning benyttes med fordel sammen med det tilhørende prøvemateriale.

Downloads
Kopiark 1
Kopiark 2
Kopiark 3
Kopiark 4

Læs mere >

< Læs mindre

  ”Hele materialet er meget nemt at gå til både i praksis og i selve læsningen og forståelsen af tankerne bag. Guiden kan nemt bruges på flere måder end den anbefalede, fordi opbygningen af de enkelte afsnit samtidig giver en teoretisk begrundelse for de forskellige tiltag.
  Læsepædagogen
  På lager
  ISBN:
  9788776077921
  1. oplag 01. jan. 2013
  88 sider
  Niveau: Voksenhenvendt Fag: Dansk 2. udg. 2013 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  201 , 25 kr.
  161 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   ”Hele materialet er meget nemt at gå til både i praksis og i selve læsningen og forståelsen af tankerne bag. Guiden kan nemt bruges på flere måder end den anbefalede, fordi opbygningen af de enkelte afsnit samtidig giver en teoretisk begrundelse for de forskellige tiltag. Læsningen af denne guide giver et hurtigt, klart og tydeligt billede af, hvor og hvordan man i skolen kan arbejde med den tidlige skriftsproglige læring.”
   Læsepædagogen
   Feltgruppe