Check it out!

Serie | 4. klasse

Check it out! er en ny serie af træningshæfter til engelsk på mellemtrinnet med fokus på grammatik. Hæfterne tager alle afsæt i en engelsktalende by, hvor vi følger en hovedperson og får indblik i hverdagssituationer og kulturelle begivenheder. Både grammatik og ordforråd er baseret på hovedpersonernes oplevelser, så eleverne oplever en klar sammenhæng.  

Der er en tydelig struktur og stilladsering i opgaverne, og undervejs skal eleverne både skrive og læse samt lytte til indtalte tekster, som de finder via QR-koder i udvalgte opgaver. Der findes også kommunikative paropgaver, hvor eleverne taler og sammenholder egne erfaringer med dét, karaktererne oplever.  

Læs mereLæs mindre

Værd at tjekke ud!

Check it out! er et spændende supplerende materiale til engelskundervisningen. Eleverne arbejder med de tre kompetenceområder – mundtlighed, skriftlighed samt kultur og samfund – og der er fokus på elevernes egen sprogproduktion.  

Træningshæfterne præsenterer grundlæggende grammatiske emner med afsæt i en fast struktur og med inddragelse af genkendelige hverdagssituationer.   

I det første hæfte, som henvender sig til 4. klasse, arbejder eleverne fx med verber i præsens og præteritum, adjektiver, substantiver, spørgsmål med ‘to have’ og ‘to do’, spørgeord, præpositioner, pronomener, rim og ordfamilier. 

Tjek hæftet ud

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Titler i serien (1)

Choose VAT Option

Uden momsMed moms
Fag
Engelsk
Niveau
4. klasse
Format
Sampak
ISBN
9788723566911
På lager

Check it out!

Check it out! 4. klasse, elevhæfte/web

31,25 kr. 25,00 kr.