IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
158 , 00 kr.
197 , 50 kr.
A Piece of Cake 5, Learner's Guide

A Piece of Cake 5, Learner's Guide

Learner's Guide er hjertet i A Piece of Cake 5. Hvert kapitel starter med en kort introduktion til emnet. Eleverne præsenteres for målsætningen for kapitlet. Herefter følger opgaverne til teksterne i Textbook. Derudover er der projektarbejde, spil, et grammatikafsnit, TOOLS og Cooperative Learning-strukturer.

Bogens temaer er:
• Me You Us
• How horrible
• Down under in Darwin
• Songs and soccer
• Winners
• Meet me in Miami

• Et drama, hvor eleverne udvikler deres engelsk og færdigheder i at optræde.

Cooperative Learning
Der er lagt stor vægt på elevaktivitet. Bagerst i bogen har vi samlet Cooperative Learning-strukturerne, som eleverne tilbagevendende arbejder med for at sikre mest mulig taletid til den enkelte.

Opgavedelen
Indeholder opgaver til alle teksterne i de enkelte kapitler. Der arbejdes med læse- og lytteforståelse, ordforrådsindlæring, med dialoger og rim. Der synges og læses historier, skrives historier og produceres engelske collager, plakater og projekter, som præsenteres for klassen.

ClassBook site
Som noget nyt har klassen sit eget forum (i stil med Facebook), kaldt ClassBook. Her opretter eleverne deres egen personlige engelske profil, de opdaterer den løbende og kommenterer hinandens indlæg.

Tools
I tools-afsnittet findes en samling værktøjer. Værktøjerne hjælper eleverne, når de skal læse-/lytte, skrive eller indlære nye ord og vendinger.

Grammar
Grammatikafsnittet er et lille opslagsværk med den helt elementære grammatik. Her er der lagt vægt på enkelhed og overskuelighed.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723037145
1. oplag 19. apr. 2012
112 sider
Niveau: 5. klasse Fag: Engelsk 1. udg. 2012 Forlag: Alinea Redaktør: Lise Parnam
197 , 50 kr.
158 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms