Onlineprøver Fysik/kemi

8.-9. klasse | Digitalt læremiddel

Med Onlineprøver Fysik/kemi kan dine elever teste og træne deres viden indenfor fagets kompetenceområder. Samtidig forberedes de til den digitale afgangsprøve i fysik/kemi. Prøverne rettes automatisk, og du får som lærer et nemt og overskueligt evalueringsværktøj.

Tegn abonnement

Onlineprøver Fysik/Kemi | 8.-9. klassetrin

 Købsbetingelser 

  • Prisen er pr. år pr. klasse på 8.-9. klassetrin.
  • Der skal tegnes abonnement for samtlige 8.-9. klasser.
  • Læg det samlede antal klasser i kurven.
  • Abonnementet er løbende, se øvrige vilkår*
Pris pr. år pr. klasse
300 , 00 kr.
375 , 00 kr.
Vælg startdato:

*Øvrige vilkår
Abonnementsperioden er 12 måneder fra abonnementets startdato. Abonnementet genfaktureres automatisk, såfremt det ikke opsiges senest 30 dage før den indeværende periodes udløb. Opsigelse skal sendes skriftligt til kundeservice. Der er ingen fortrydelsesret på digitale varer.

Hvad er Onlineprøver Fysik/kemi?

Onlineprøver Fysik/kemi består af eksemplariske prøvesæt, der hver indeholder en række spørgsmål, som tester eleverne inden for undersøgelse, modellering, perspektivering og argumentation. Spørgsmålene tager afsæt i kompetenceområderne, hvormed eleverne løbende vurderer aspekter indeholdt i hvert af de naturfaglige kompetenceområder. 
 
Elevernes opgaver rettes automatisk. Når en prøve er afleveret, får eleven øjeblikkelig tilbagemelding om, hvilke opgaver der er korrekt besvaret, og eleven kan eventuelt også få en karakter for prøven.

Læs mere >

< Læs mindre

Nemt at tilpasse onlineprøverne til klassen

Som lærer har du adgang til resultaterne, så du kan få et overblik over både klassens og de enkelte elevers besvarelser. Det giver dig mulighed for at vurdere, hvor der skal sættes ind før eksamen. 
 
Onlineprøverne gør det nemt for dig at tilpasse undervisningen til klassen og den enkelte elevs behov. Eleverne kan fx arbejde på forskellige trin, og de elever, der har behov for det, kan få ekstra tid.  

Læs mere >

< Læs mindre

Med onlineprøverne kan du:

  • Tilpasse prøven til de enkelte klasser og elever
  • Se omsætningstabellen, og slå karakterskalaen til og fra
  • Se resultater på flere niveauer – du kan få et samlet elevoverblik eller dykke ned i den enkelte elevs besvarelse
  • Opleve forskellige opgavetyper såsom multiple choice, diktat, inputfelter, indsættelse og hotspots. 

 
Onlineprøverne findes også til dansk, matematik, engelsk, tysk, fransk, geografi og biologi. Find dem på onlineprøver.alinea.dk.

Læs mere >

< Læs mindre