Mucho más 1, Elevbog/Web

af Rikke Engbo Andersen & illustreret af Lotta Sjöberg

Mucho más er det første danske bogsystem til spansk i folkeskolen. Og det giver dig dét, som titlen siger: Mucho más – meget mere. Her er masser af øvelser, støtte, vejledning og ideer til både lærer og elever.

Mucho más 1 er  en engangsbog med tekst- og opgavebog i et og med tilhørende digitale ressourcer. Den er målrettet begynderundervisningen og kan bruges både som fulddækkende materiale til spansk som et-årigt valgfag eller som begyndermateriale til elever, der tager spansk som tre-årigt valgfag.

Materialet bygger på et kommunikativt sprogsyn, hvor samspillet mellem eleverne og den aktive sprogbrug hele tiden er i fokus. Bogen er opdelt i 10 kapitler, der alle introducerer nære emner med fokus på dialog og ordforrådstilegnelse, så eleverne hurtigt vil opleve at kunne kommunikere på spansk.

Bogen byder både på mundtlige og skriftlige opgaver og indeholder aktiviteter med Cooperative Learning, spil og bevægelseslege. Alle kapitler har tydelige læringsmål og selvevaluering. I bogen findes desuden en grammatisk oversigt.

Til hvert kapitel findes også El desafio - en række udfordrende opgaver, som eleverne kan arbejde videre med sammen eller på egen hånd. Dette giver god muighed for differentieret undervisning på hold, hvor eleverne kommer med meget forskellige forudsætninger og fra forskellige klassetrin.

 

Har du bog, har du web!

Med elevbogen følger adgang til hjemmesiden muchomas.alinea.dk. Her finder eleverne lydindtalinger, links og facitlister til El desafio.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 175,00 kr.
Total pris 175,00 kr.
Pris inkl. moms 218,75 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
7. klasse
Fag
Spansk
Antal sider
188
Udgivelsesdato
15. feb. 2018
ISBN
9788723525956
Udgave
1