IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
600 , 00 kr.
750 , 00 kr.
Molevitten, 2. kl., Lærervejledning til læsesporet/ Web

Molevitten, 2. kl., Lærervejledning til læsesporet/ Web

Dette er Molevitten, 2.kl., Lærervejledning til læsesporet/Web.

Lærervejledningen er delt i to dele. I første del introduceres læreren kortfattet til principperne og teorien bag læsesporet  samt læseprogrammet "Sikker læsestart". Efterfølgende bliver læreren klædt på til at varetage den differentierede læseundervisning, uanset om klassen har arbejdet med læsesporet i 1. klasse eller først hopper ombord i 2. klasse. 

Anden del af lærervejledningen er en time for time-vejledning, hvor den erfarne lærer kan skabe sig et overblik, mens den uerfarne lærer bliver hjulpet godt på vej i de fremhævede afsnit "Råd om stilladsering og modellering ". I anden klasse handler det om at flytte elevernes fokus til forståelsen teksternes inferens og nye ord gennem årets 5 forståelsesstrategier. Eleverne skal også lære at vælge bøger efter læsebøgerne på et niveau der passer dem.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723550804
1. oplag 22. okt. 2020 Niveau: 2. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea
750 , 00 kr.
600 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms