Matematikfessor

0.-10. klasse | Digitalt læremiddel

Meningsfuld matematiktræning  

Matematikfessor har fået en opgradering, og står klar til at støtte eleverne med regnestrategier, undersøgende opgaver og afvekslende aktiviteter. På Matematikfessor kan eleverne træne og udvikle deres færdigheder på en meningsfuld måde. Her møder de blandt andet en spændende eksplorativ tilgang til opgaveløsning med GeoGebra samt lektioner med elementer af undersøgende matematik. 

Prøv i 30 dage  Køb Matematikfessor

Med Matematikfessor får du

  • de bedste forudsætninger for at planlægge og differentiere din undervisning 
  • flere undersøgende opgaver 
  • fokus på regnestrategier i opgaverne 
  • et enkelt og brugervenligt design 
  • støtte til elevernes opgaveløsning. 

Læs mere >

< Læs mindre

Hvad er Matematikfessor? 

Matematikfessor er et digitalt læremiddel med opgaver, lektioner, aktiviteter og træningsforløb, som du kan bruge til at målrette, differentiere og evaluere din undervisning. 

I Matematikfessors træningsforløb kan eleverne arbejde med fagligt og didaktisk gennemarbejdede lektioner i progression. Som lærer giver Matematikfessor dig mulighed for at differentiere undervisningen i endnu højere grad og tilpasse træningen til den enkelte elevs niveau. 

Videoer og billeder understøtter opgaver og lektioner, og hjælper på den måde eleverne med at forstå matematikken bedre. 

Eleverne kan også arbejde selvstændigt i Supertræneren, som automatisk tilpasser opgaverne til den enkelte elevs niveau. 

Læs mere >

< Læs mindre

Med og uden skærm 

Matematikfessor er ikke kun til skærmen, men indeholder også et bredt udvalg af læringsmateriale, der kan printes og bruges i klasserummet, samt aktiviteter, der giver eleverne mulighed for at forstå matematikken gennem fælles leg og spil. 

Med over en million analoge og digitale opgaver tilbyder Matematikfessor et solidt fundament for elevernes udvikling af matematisk forståelse. 

Vil du høre mere om Matematikfessor, så kan vores konsulenter fortælle og vise mere. 

Find din konsulent

Læs mere >

< Læs mindre