IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
151 , 00 kr.
188 , 75 kr.
Matematik i bevægelse 2

Matematik i bevægelse 2

Dette er en lærerhenvendt flergangsbog, som kan bruges som et supplement til den daglige matematikundervisning i indskolingen.

Tilgang
Bøgerne om bevægelse i undervisningen inspirerer til lege og aktiviteter, du kan inddrage i matematikundervisningen i indskolingen. De har en overskuelig opbygning, og du får let et overblik over, hvilke materialer du skal bruge, hvordan du kan forberede dig, og hvordan aktiviteterne udføres.

Aktiviteterne kræver meget lidt forberedelse, de er grundigt beskrevet, og du kan finde alle materialer på skolen.

Indhold
Matematik i bevægelse 2. I indskolingen - med fokus på geometri er enkel at slå op i og er inddelt i fem emner:

 • Tal
 • Addition og subtraktion
 • Multiplikation
 • Geometri
 • Måling.

Alle aktiviteter er nøje beskrevet og lige til at gå til. De fleste aktiviteter kan hurtigt tilpasses til klassens niveau, og mange kan bruges til flere emner. Ved en del aktiviteter er der ligeledes forslag til variationer.

Downloads
Se opslag

Læs mere >

< Læs mindre

  ”Det er en meget letanvendelig bog med både gode og relevante aktiviteter, som kræver minimal forberedelse og få materialer. En fantastisk hjælp for matematiklærere til at variere matematikundervisningen samt opfylde skolereformens krav om bevægelse i undervisningen.”
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788771770704
  1. oplag 05. okt. 2016
  57 sider
  Niveau: Voksenhenvendt Fag: Matematik 1. udg. 2016 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  188 , 75 kr.
  151 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   ”Det er en meget letanvendelig bog med både gode og relevante aktiviteter, som kræver minimal forberedelse og få materialer. En fantastisk hjælp for matematiklærere til at variere matematikundervisningen samt opfylde skolereformens krav om bevægelse i undervisningen.” ”Bogen anbefales til både læreruddannelsens biblioteker og til lærerbiblioteker, hvor mange matematiklærere i indskolingen nok gerne vil have deres eget eksemplar stående på kontoret.”
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe